Rahoitus

Minnesota-Hoidon hinta ja maksuvaihtoehdot

Minnesota-Hoidossa otamme huomioon koko perheen ja läheiset päihderiippuvaisen lisäksi. Hoito alkaa 4 viikon pituisella intensiivisellä hoitojaksolla ja sitä voidaan pidentää potilaan tarpeen mukaan.

Hoidon kustannukset

Lapualla tai Hämeenkoskella järjestettävän terapiapainotteisen, vähintään 28 vuorokautta kestävän täysihoidon kokonaiskustannukset ovat 6500€. Tiukassa tilanteessa hoitoon on mahdollista hakea lainaa rahoitusyhtiöltä maksimissaan 6000€. Rahoitusyhtiön laina on korotonta silloin, kun se on mahdollista maksaa 12 kuukauden sisällä kokonaisuudessaan takaisin. Myös kunnat, kaupungit sekä yritykset ostavat mielellään palvelun, jolloin hoidosta maksettava oma osuus pienenee huomattavasti, kuntaosuus on 5590€ ja omavastuu osuus 910€. Rahoitus on selvitettävä ennen hoitoon tuloa. Jos maksajana on kunta, maksusitoumus pitää olla selvitettynä ennen hoidon aloittamista. Mikäli potilas keskeyttää hoidon, laskutamme 232,15€ /hoitopäivä.

Maksa joustavasti juuri sinulle sopivissa osissa

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tee rahoitushakemus alla linkin kautta tai paikan päällä asiantuntevan ja luotettavan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin koko rahoitussumman voi maksaa 12 kuukauden sisällä kokonaisuudessaan takaisin koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Laskulla on maksuaikaa 30-60 päivää. Vaikka valitsisit pidemmän maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta yhtään ylimääräistä. Jos haluat tehdä tilillä lisäostoksia, se onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Luottohakemus käsitellään 24 tunnin kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

•Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.

•Hakemuspohja toimii parhaiten Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.

•Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.

•Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.

•Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).

•Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

Yleiset ehdot

Avaa rahoitushakemus tästä

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus. Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Hae kunnan tai kaupungin maksusitoumus 

Ota yhteyttä paikalliseen päihdehuoltoon ja pyydä maksusitoumusta Minnesota-hoitoa varten.

Päihdehuoltolain 7 §:n mukaan asiakasta tulee auttaa avun, tuen ja hoidon tarpeen perusteella. Tällöin katsotaan, että aikaisemmat toimenpiteet eivät ole olleet riittäviä, koska päihteiden liikakäyttö on jatkunut edelleen. Sosiaalihuoltolain 4§ mukaan asiaa ratkaistaessa on huomioitava asiakkaan etu; miten tehty ratkaisu turvaa parhaiten asiakkaan ja hänen läheistensä hyvinvoinnin. Asiakkaalle on annettava hänen tarpeisiinsa nähden oikea-aikainen, oikeanlainen ja riittävä tuki.

Sosiaalihuoltoa toteutettaessa on kiinnitettävä huomiota erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden edun toteutumiseen. Sosiaalihuoltolain 3§ mukaan päihdeongelmainen on erityisen tuen tarpeessa oleva henkilö, minkä vuoksi palveluja annettaessa on kiinnitettävä huomiota asiakkaan toivomuksiin ja tarpeisiin. Hoidon tarvetta vastaava maksusitoumus tulisi myötää Minnesota-Hoitoon. Sosiaalihuoltolain 45§ mukaan kiireellisiä toimenpiteitä koskeva asia on käsiteltävä ja päätös tehtävä käytettävissä olevien tietojen perusteella viipymättä siten, ettei asiakkaan huolenpito ja toimeentulo vaarannu. Pyydä asian käsittelyä kiireellisenä ja päätös kirjallisena. Ota huomioon, että eri kunnissa on erilaiset säännöt. Tarkista oman kuntasi sosiaalitoimesta, minkälaiseen hoitoon voit saada maksusitoumuksen.

Voit aina olla yhteydessä lisätietoja varten myös henkilökuntaamme puhelimitse 0800 04500 tai sähköpostitse info@minnesota-hoito.fi.

Jätä soittopyyntö

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.