Länsi-Suomi

Minnesota-Hoitoa Länsi-Suomen alueella loistavin hoitotuloksin

Minnesota-malli on 40-luvun lopulla USA:ssa kehitetty 12 askeleen mukainen alkoholistien, lääkeriippuvaisten, huumeriippuvaisten, sekakäyttäjien ja läheisriippuvaisten hoitokokonaisuus. Malli tuotiin tuotiin Suomeen vuonna 1993. Minnesota-Hoito Lapua on ensimmäinen täydellinen Minnesota-mallin mukainen päihderiippuvaisten hoitokeskus Suomessa. Nyt olemme avanneet hoitokeskuksen myös Hämeenkoskelle Lahden kupeeseen.

Minnesota-Hoito on kautta aikojen menestyksekkäin alkoholismiin, lääkeriippuvuuteen, sekakäytöön ja huumeriippuvuuden hoitoon erikoistunut hoitolaitos. Olemme vuodesta 1993 lähtien onnistuneesti auttaneet päihderiippuvaisia vankalla kokemuksella ympäri Suomea. Tulosseurantaa on tehty toiminnan alkamisesta lähtien ja tulokset ovat olleet loistavia. Hoidon käyneet potilaat saavuttavat yli 90 %:n hoitotuloksen jatkuvalla päihteettömyydellä mitattuna.

Päihderiippuvuus on koko perheen sairaus, ja siitä on myös mahdollista toipua yhdessä. Siksi otamme päihdehoidossa huomioon kokonaisvaltaisesti perheen ja läheiset parhaimman mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Hakeudu hoitoon, kun et selviä enää yksin

Kun sinusta tuntuu, ettet enää selviä alkoholiongelmasta tai päihderiippuvuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Päihdeongelma koskettaa ja haittaa näkyvästi myös perhettä, läheisiä ja työtä. Kirjaudu hoitoon sen jälkeen, kun olet selvittänyt hoidon kustannusten rahoituksen. Tule hoitoon, kun et ole nauttinut päihteitä. Muista myös, että hoitoon ei saa tulla itse ajavana. Ota automatkalle siis saattaja matkaan. Lähetettä et tarvitse.

Perushoitojakso Lapualla tai Lahden kupeessa

Minnesota-Hoito alkaa perushoitojaksolla Lapualla tai Lahden kupeessa Hämeenkoskella. Hoitojakson 28 vuorokauden aikana päihderiippuvainen pääsee kokemaan päihteettömän elämän aloituksen. Päihdehoito tehdään todellisuusterapiana ja ryhmissä työskennellään yhdessä. Perushoidon aikana käydään läpi 12:sta askeleesta viisi. Loput askeleet käydään jatkohoidossa 11 kuukauden ja 48 viikoittaisen istunnon aikana.

Jatkohoitoa usealla paikkakunnalla, eri puolilla Suomea

Päihdehoidon jatkohoitoa on mahdollista saada yli kymmeneltä paikkakunnalta. Jatkohoitopaikkoja löydät Länsi-Suomen alueelta paikkakunnilta Tampere, Turku, Jyväskylä, Kannus, Vaasa, Eura ja Lapua.

Hae apua itselle tai läheiselle – ota yhteyttä jo tänään! 0503259017

Jätä soittopyyntö

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.