Länsi-Suomi

Päihdehoitoa Länsi-Suomen alueella loistavin hoitotuloksin

Minnesota-malli on 40-luvun lopulla USA:ssa kehitetty 12 askeleen mukainen alkoholistien, lääkeriippuvaisten, huumeriippuvaisten, sekakäyttäjien ja läheisriippuvaisten hoitokokonaisuus. Päihdehoitomalli tuotiin tuotiin Suomeen vuonna 1993. Minnesota-Hoito Lapua on ensimmäinen täydellinen Minnesota-mallin mukainen päihderiippuvaisten hoitokeskus Suomessa.

Kokonaisvaltaista katkaisuhoitoa

Minnesota-Hoito on kautta aikojen menestyksekkäin alkoholismiin, lääkeriippuvuuteen, sekakäytöön ja huumeriippuvuuden hoitoon erikoistunut hoitolaitos. Olemme vuodesta 1993 lähtien onnistuneesti auttaneet päihderiippuvaisia vankalla kokemuksella ympäri Suomea. Tulosseurantaa on tehty toiminnan alkamisesta lähtien ja tulokset ovat olleet loistavia. Päihdehoidon käyneet potilaat saavuttavat yli 90 %:n hoitotuloksen jatkuvalla päihteettömyydellä mitattuna.

Päihderiippuvuus on koko perheen sairaus, ja siitä on myös mahdollista toipua yhdessä. Siksi otamme katkaisuhoidossa huomioon kokonaisvaltaisesti perheen ja läheiset parhaimman mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Soita P: 0800-04500

Hakeudu hoitoon, kun et selviä enää yksin

Kun sinusta tuntuu, ettet enää selviä alkoholiongelmasta tai päihderiippuvuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä hoitoon. Päihdeongelma koskettaa ja haittaa näkyvästi myös perhettä, läheisiä ja työtä. Kirjaudu katkaisuhoitoon sen jälkeen, kun olet selvittänyt hoidon kustannusten rahoituksen. Tulethan hoitoon, kun et ole nauttinut päihteitä. Muista myös, että päihdehoitoon ei saa tulla itse ajavana. Ota automatkalle siis saattaja matkaan. Lähetettä et tarvitse.

Perushoitojakso Lapualla 

Minnesota-Hoito alkaa perushoitojaksolla Lapualla. Hoitojakson 28 vuorokauden aikana päihderiippuvainen pääsee kokemaan päihteettömän elämän aloituksen. Päihdehoito tehdään todellisuusterapiana ja ryhmissä työskennellään yhdessä. Perushoidon aikana käydään läpi 12:sta askeleesta viisi. Loput askeleet käydään jatkohoidossa 11 kuukauden ja 48 viikoittaisen istunnon aikana.

Jatkohoitoa Länsi-Suomessa 

Päihdehoidon jatkohoitoa on mahdollista saada yli kymmeneltä paikkakunnalta. Jatkohoitopaikkoja löydät Länsi-Suomen alueelta usealta paikkakunnilta.

Hae apua itselle tai läheiselle – ota yhteyttä katkaisuhoitokeskukseemme jo tänään! Soita 050 325 9017.

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

      Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.