Itä-Suomi

Kokonaisvaltaista hoitoa päihderiippuvuuteen

Minnesota-Hoidolla on 12 askeleen mukaiset alkoholistien, lääkeriippuvaisten, sekakäyttäjien ja läheisriippuvaisten hoitokeskukset Suomessa. Minnesota-Hoito Lapua on ensimmäinen täydellinen Minnesota-mallin mukainen päihderiippuvaisten katkaisuhoitokeskus Suomessa. Lapuan hoitokeskus on toiminut vuodesta 1993 ja nyt toinen keskus on auennut myös Lahden kupeeseen Hämeenkoskelle.

Minnesota-malli on USA:ssa 40-luvun lopulla kehitetty hoitokokonaisuus päihderiippuvaisille, joka tuotiin Suomeen vuonna 1993. Minnesota-hoito on kautta aikojen menestyksekkäin alkoholismiin, lääkeriippuvuuteen ja sekakäytöön erikoistunut hoitolaitos. Olemme siitä lähtien onnistuneesti auttaneet päihderiippuvaisia vankalla kokemuksella ympäri Suomea. Olemme tehneet tulosseurantaa toiminnan alkamisesta lähtien ja tulokset ovat olleet loistavia. Minnesota-Hoidon käyneet potilaat saavuttavat yli 90 %:n hoitotuloksen jatkuvalla päihteettömyydellä mitattuna.

Minnesota-Hoidossa otamme huomioon koko perheen ja läheiset. Alkoholismi ja päihderiippuvaisuus on koko perheen sairaus, josta on mahdollista toipua yhdessä. Tämä taataan kaiken kattavalla hoitokokonaisuudella.

Minnesota-Hoitoon hakeutuminen on helppoa

Voit tulla hoitoon silloin, kun et enää selviä ongelmasta yksin. Hoidon tarve huomataan viimeistään silloin, kun se haittaa perhettä, läheisiä ja työtä. Selvitä ennen saapumista, miten hoidat kustannukset. Hoitoon ei saa tulla itse ajavana, vaan saattaja vaaditaan. Lähetettä et tarvitse.

Perushoitojakson aikana totutellaan päihteettömyyteen

Minnesota-Hoito alkaa perushoitojaksolla, jonka 28 vuorokauden aikana päihderiippuvainen saa ensikosketuksen päihteettömään elämään. Hoitoa tehdään todellisuusterapiana potilaan käydessä läpi siihen astista elämäänsä. Ryhmissä työskennellään yhdessä toimien toinen toisellemme peileinä. Perushoidon aikana käydään läpi 12:sta askeleesta viisi. Loput askeleet käydään jatkohoidossa 11 kuukauden ja 48 viikoittaisen istunnon aikana. Jatkohoitoa tarjotaan päihdehoidon loppuun saattamiseksi eri puolilla Suomea.

Jatkohoitopaikkoja ympäri Suomea – myös Itä-Suomen alueella

Minnesota-Hoitokeskuksemme perushoidon aloittamista varten sijaitsevat Lapualla ja Lahden kupeessa Hämeenkoskella. Jatkohoitoon pääset Itä-Suomen alueelta paikkakunnilla Kuopio ja Joensuu.

Älä epäröi, ota yhteyttä jo tänään! 0504330602

Jätä soittopyyntö

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.