Hoitoon hakeutuminen

Minnesotahoitoon hakeutuminen

Hoitoon voi tulla silloin, kun tuntuu ettei ongelmasta selviä enää yksin. Selvä merkki hoidon tarpeesta on yleensä se, että päihteiden käyttö haittaa perhettä, läheisiä tai työtä. Lähetettä hoitoon tuloon ei tarvita. Ennen hoitoon hakeutumista on kuitenkin selvitettävä, mistä kulut maksetaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä hoitolaitokseen hoitoon liittyvissä kysymyksissä! Voit myös tulla paikan päälle keskustelemaan henkilökunnan kanssa hoidon tarpeesta. Soita ja sovi tapaaminen:  0800-04500

Hoitoontulopäivänä sinun tulee olla pidättäytynyt päihteistä. Hoitoon ei saa saapua itse ajavana. Voimme tarpeen vaatiessa noutaa hoitoontulijan kuitenkin esimerkiksi lähimmästä matkakeskuksesta. Ensimmäisinä päivinä potilas käytetään lääkärissä (Terveystalo), jonka jälkeen mahdolliset keskushermostoon vaikuttavat lääkkeet ajetaan alas lääkärin tekemän ohjeen mukaan. Huolehdi, että normaalit perussairauksiin käytettävät lääkkeet ovat mukana ja ne otetaan ajallaan. Hoidon maksaja tulee hoitoon hakeutuessa olla selvillä. Jos maksaja on kunta, maksusitoumus tulee olla selvitettynä ennen hoitokeskukseen saapumista.
Varmista hoitopaikkasi puhelimitse numerosta 0800 04500. Otamme potilaita vastaan hoitokeskuksissamme pääsääntöisesti arkisin klo 8-15 välillä. Minnesotahoito alkaa 4 viikon (28 vrk) pituisella intensiivisellä hoitojaksolla. Hoitoaikaa voidaan tarvittaessa pidentää potilaan tarpeen mukaan. Läheiset pääsevät mukaan ilman lisäkustannuksia, mutta majoitus perheviikonlopun aikana on omakustanteinen. Läheisten määrää ei rajoiteta. Järjestämme siis päihderiippuvaiselle ja hänen läheisilleen yhteisen läheisviikonlopun perushoitojakson kolmannella viikolla. Lisäksi läheiset, jotka ovat olleet mukana läheisviikonlopussa, saavat osallistua jatkohoitoon lähimmällä paikkakunnallaan.

Tampereen seutu!!!  Klikkaa kuvaa

Jätä soittopyyntö

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.