Etelä-Suomi

Minnesota-Hoidon katkaisuhoito ja päihdehoito Hämeenkoskella ja Lapualla

Minnesota-Hoito on 12 askeleen mukainen alkoholistien, lääkeriippuvaisten, sekakäyttäjien, läheisriippuvaisten ja huumeriippuvuuden hoitoon erikoistunut  katkaisuhoitokeskus. Suomessa täydellistä 12 askeleen Minnesota-Hoitoa annetaan vain Lapualla ja Hämeenkoskella. Lähellä on  myös jatkohoitopaikat tulevaisuutta ajatellen.

Minnesota-malli on USA:ssa 40-luvun lopulla kehitetty hoitokokonaisuus. Suomeen Minnesota-hoito saapui 1993. Minnesota-Hoito Lapua on ensimmäinen täydellinen Minnesota-mallin mukainen päihderiippuvaisten katkaisuhoitokeskus Suomessa. Nyt Minnesota-Hoitoa on myös tarjolla Hämeenkoskella, Lahden kupeessa sijaitsevassa hoitokeskuksessamme.

Minnesota-Hoito on kautta aikojen menestyksekkäin kokonaisvaltaiseen päihdehoitoon, niin alkoholismiin, lääkeriippuvuuteen kuin sekakäyttöön, erikoistunut hoitolaitos ja olemme auttaneet päihderiippuvaisia ympäri Suomea. Hoidon käyneet potilaat saavuttavat yli 90 %:n hoitotuloksen jatkuvalla päihteettömyydellä mitattuna. Tulosseurantaa olemme tehneet siitä saakka kun ensimmäiset potilaat tulivat Lapualle huhtikuussa 1993.

Emme hoida pelkästään päihderiippuvaista vaan otamme huomioon koko perheen ja läheiset. Alkoholismi ja päihderiippuvaisuus on koko perheen sairaus, josta on mahdollista toipua koko perheen voimin.

Minnesota-hoidon aloittaminen

Päihdehoitoon voit tulla juuri silloin kun haluat. Yleensä tarve hoidolle huomataan siinä vaiheessa, kun päihteiden käyttö on alkanut haitata perhettäsi, läheisiäsi sekä työtäsi. Mitään lähetettä et tarvitse hoidon aloittamiseen. Selvitä kuitenkin, miten hoidat hoidon kustannukset ennen hoitokeskukseen saapumista. Soita ja varaa paikka P: 0800-04500

Perushoitojaksolla kohti päihteettömyyttä

Minnesota-Hoito alkaa 28 vrk:n mittaisella perushoitojaksolla, jonka aikana potilas saa ensikosketuksen raittiuteen. Hoitomme tapahtuu todellisuusterapiana, jonka avulla potilas käy läpi elämäänsä. Työskentelemme ryhmissä toinen toisillemme peileinä. Päihdeterapeuttimme ovat itse Minnesota-Hoidon käyneitä toipuneita päihderiippuvaisia, joten heillä on parhaat edellytykset päihderiippuvaisten kohtaamiseen. Päihdehoito perustuu 12 askeleen ohjelmaan, joista viisi läpikäydään perushoidon aikana. Loput askeleet käydään 11 kuukautta kestävän ja 48 viikoittaisen istunnon aikana jatkohoidossa, joka tapahtuu eri puolilla Suomea olevissa ryhmissä.

Jatkohoidon avulla täysraittiiksi

Katkaisuhoitokeskuksemme sijaitsevat Lapualla ja Lahden kupeessa Hämeenkoskella. Jatkohoitopaikkoja löydät Etelä-Suomen toimipisteistä: Helsinki ja Lahti.

Tee elämäsi paras päätös ja ota yhteyttä jo tänään! Soita 050 336 1075.

Jätä soittopyyntö

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.