Hoitoon hakeutuminen

Miten tulet Minnesota-Hoitoon?

Hoitoon voit tulla kun haluat ja tunnet, että et selviä yksin ongelmasi kanssa. Yleensä siinä vaiheessa, kun päihteiden käyttö haittaa perhettäsi/läheisiäsi sekä työtäsi. Mitään lähetettä et tarvitse.

Ainut mikä pitää olla selvä, on se että kuka/mikä hoidon maksaa.

Ota yhteyttä hoitolaitokselle tai halutessasi voit tulla käymään ja keskustelemaan henkilökunnan kanssa hoidon tarpeesta. Tämä päivä on tärkeä päivä, se on sinun.

Varmista hoitopaikka puhelimitse numerosta 06 433 0600.

Hoitoontulopäivänä ei saa olla juonut. Hoitoon ei saa tulla itse ajavana, saattaja vaaditaan. Hoidon voi aloittaa milloin tahansa, kunhan ei ole juonut saman päivän aikana. Otamme potilaita vastaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-15.00 välillä.  Voimme tarvittaessa noutaa hoitoontulijan esim. lähimmästä matkakeskuksesta. Hoidon ensimmäisinä päivinä on lääkärintarkastus, jonka jälkeen ajetaan mahdolliset keskushermostoon vaikuttavat lääkkeet alas lääkärin tekemän ohjeen mukaan, normaalit perussairaus lääkkeet tulee olla mukana ja itse huolehtia että ottaa ajallaan. Hoidon maksaja tulee olla selvillä. Jos maksaja on kunta, maksusitoumus tulee olla selvitettynä ennen hoitoon tuloa.

alkoholismi perheessä

Pohjani (Ritva Lindberg)

Hallitsetko päihteiden käyttösi?

Kysy lisää!